Yess Gold arany oldat


egeszseg-tar

 

Az aranykolloid oldat teljesen természetes ásványi étrend-kiegészítő.

Ízületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását.

Javítja az agyműködését, erősíti az idegrendszert, és a stressz káros hatásait is csökkenti.

Fogyasztása során oldódik a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete.

Ez az euforizáló hatása nem csak lelki bajok esetén előnyös, hanem minden betegségben jótékony hatású, mert növeli a beteg gyógyulásban vetett hitét, fokozza az életkedvét.

Élesíti az elmét, javítja a koncentráló képességet. Hatásosnak bizonyult figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében. Növeli az energiaszintet és a libidót. Kiegyensúlyozza és harmonizálja a szívritmust serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet.

Eredményesen használják alkohol, nikotin koffein és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Enyhíti az asztmatikus tüneteket.

Az emberiség történetében az arany, gyógyszerként való használatáról már a Bibliában is olvashattunk. A türelmetlenség és a feszültség enyhítésére adta Mózes a népének.

Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális, testi és spirituális tisztítás céljából. Úgy tartották, hogy az arany stimulálja az életerőt, és emeli a rezgésszintet.

A kínaiak leghíresebb alkimistája, Ko Hun hirdette elsőként, hogy az oldott aranyat tartalmazó életelixírnek fiatalító, életet meghosszabbító hatása van.

A középkorban az alkimisták aranyporból kevertek italt, hogy enyhítsék a végtagfájdalmat, amit ma ízületi gyulladásnak nevezünk.

A világhírű Nobel-díjas német bakteriológus, Dr. Robert Koch fedezte fel, hogy a tbc-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes.

Az USA-ban már 1885 óta alkalmazzák a kolloid aranyat iszákosság kezelésére, mivel enyhíti az alkohol iránti vágyat.

Emellett használják még koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Dr. Nilo Caireo és Dr. A. Brinckmann sikerkönyvében a Materia Medica-ban (1956., Brazilia, Sao Paulo, 19. kiadás) az aranykolloidot a legjobb elhízás elleni szernek tartják.

Az 1900-as évek elején gyakran ültettek a bőr alá aranylemezkéket a gyulladt könyök- vagy térdízületekhez. Hatására a fájdalom enyhült, ill. teljesen megszűnt. Az ízületi gyulladás kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat.

Egy másik tanulmányukban kimutatták, hogy a kolloid arany javítja az agy teljesítményét: 3-4 héten keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20 %-al is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet, és élesíti az elmét.

Úgy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és a központi idegrendszerben lévő idegvégződések vezetőképességét, ezáltal javítja a fizikai és szellemi teljesítményt. Ez összhangban van Edgar Cayce azon véleményével, mely szerint az arany szegit újjáépíteni az idegrendszert. Cayce leírta, hogy: "az arany és az ezüst megfelelően adagolva, majdnem duplájára növelheti az élettartamot".

2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket készítettek, amelyek egerek méhében hatékonyan pusztították el a rákos sejteket anélkül, hogy az egészséges sejteket megtámadták volna!

Biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentő gyógyszereket állítsanak elő. Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyület, mivel az gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben.

Bizonyos rákbetegségek gyógyításában is alkalmazzák. Az injekcióban beadott mikroszkopikus aranylemezkék megállítják a prosztatarák terjedését, petefészekrákot kezelnek kolloid arannyal, az aranygőz lézer pedig szintén megöli a rákos sejteket, de az egészséges sejteket nem károsítja.

Kolloid ezüsttel naponta használva támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot.

A jobb felszívódás érdekében az ezüst- és aranykolloid szedése között min. fél órának kell eltelnie!

Amint a modern tudósok és orvosok felfedezik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra megtapasztalhatjuk az arany csodálatos gyógyító tulajdonságait.

A jó minőségű aranykolloid oldatnak soha, semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.

A jó minőségű aranykolloid oldat teljesen természetes ásványi étrend-kiegészítő.

Ízületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását. Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agyműködést és megújítja az idegrendszert.

Rendszeres fogyasztása során oldódik a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete. Ez az "euforizáló" hatás szinte minden betegség esetén jótékony hatású, mert növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét. Élesíti az elmét, javítja a koncentráló képességet. Hatásosnak bizonyult figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében. Növeli az energiaszintet és a libidót. Szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet. Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Jelentősen enyhíti az asztmatikus tüneteket.


Hogy maximálisan felszívódjon, evés előtt 5-10 perccel vegyük be.

Napi adag: felnőttek 2x1 teáskanál. Gyerekeknek is adható 1x1 teáskanál.

 

Sokoldalúan felhasználható szer. Gyógyítja a szívet, javítja a vérkeringést. Hagyományosan használják bőrfekély, égési sérülések, bizonyos idegvégződés-operációk utókezelésére is. Ízületi gyulladás (reumatoid artritisz) kezelésére is hatásos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Yess Gold arany oldat
megrendelhető a
 

egeszseg-tar 
webáruházban.


vissza


www.egeszseg-tar.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!